Vacature afbeelding

Kindcentrum De Raagten

Beek en Donk
Kennismaking

Groepsleerkracht basisschool, Kristy Verbakel

Terug
Mbo, Havo, Hbo, Vwo, Universitair

Groepsleerkracht basisschool

Mijn naam is Kristy Verbakel. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken bij Eenbes basisonderwijs als vervangster in de vervangerspool. Nu werk ik sinds 2018 met heel veel plezier hier op Kindcentrum De Raagten!
Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen. Ik wil de kinderen een plek bieden waarbij ze met veel plezier kunnen werken en spelen en waar ieder kind gezien en gehoord wordt. Daarbij vind ik structuur, duidelijkheid en rust ook erg belangrijk. Ieder kind is uniek en mag er zijn, we kunnen veel met en van elkaar leren. Ik wil dan ook het beste uit ieder kind halen! Het mooiste aan het onderwijs vind ik wanneer een kind straalt van geluk!

Een groepsleerkracht geeft onderwijs op een basisschool (groep 1 t/m 8). Een leraar is iemand die zijn leerlingen uitdaagt en hun eigen mogelijkheden en talenten leert ontdekken en benutten. Een leraar creëert een omgeving waarin kinderen kunnen groeien en verder ontwikkelen. Met als doel: bijdragen aan de toekomstdromen van kinderen. Een leraar is iemand die het beste uit ieder kind wil halen! Voorkomende werkzaamheden zijn: lesgeven, begeleiden van kinderen, overleggen in teamvergaderingen, contacten onderhouden met ouders etc.

Stel: Je hebt jouw talenten, kenmerken en voorkeuren in beeld gebracht en nu komt daaruit dat lesgeven in het basisonderwijs jou op het lijf geschreven is? Mooi want dat is een fantastisch vak! Maar wij raden jou aan om dat ook in de praktijk te gaan onderzoeken. Begin bijvoorbeeld met een gesprek met Kristy Verbakel, groepsleerkracht bij Basisschool de Raagten. Ik en mijn collega Fleur Vorstermans willen graag onze ervaringen met jou delen. Dat helpt jou bij het ontdekken van jouw toekomst!
Alvast bedankt!