OmslagafbeeldingAlfa Accountants en Adviseurs in Langenboom

Alfa Accountants en Adviseurs in Langenboom

Langenboom

Wij zijn Alfa Accountants en Adviseurs in Langenboom. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, onze medewerkers als voor de maatschappij. Wij zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij!

Dit kunnen wij alleen als we kunnen blijven beschikken over goede en gemotiveerde medewerkers. Daarom investeren wij continu in het ontwikkelen van talent. Zie jij een toekomst in de zakelijke dienstverlening wel zitten? Dan is een stageplaats bij Alfa Accountants en Adviseurs misschien iets voor jou! Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die jou past. Zodat jij kunt uitblinken in alles wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt.

Kijk verder op deze pagina om te zien wat wij jou kunnen bieden. Geïnteresseerd?: Een kennismaking kan altijd!

Je hebt veel vrijheid in je werkzaamheden: Je verwerkt financiële administraties, je ondersteunt bij het opstellen van tussentijdse rapportages en leert hoe je een jaarrekening samenstelt en aangiftes voor klanten verzorgt. Het is van belang dat je een echte teamplayer bent. Binnen Alfa zien we je vanaf dag 1 als een volwaardig medewerker en krijg je de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en dagen we je uit om het maximale uit jezelf te halen. Om dit te bereiken krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en begeleiden we je waar nodig. Heb jij je meerwaarde bewezen? Dan kan het goed zijn dat we je een oproepovereenkomst aanbieden zodat je -na je stage- bij ons kan blijven werken en zo nog meer ervaring opdoet (en natuurlijk een hele leuke bijbaan hebt?).

Als medewerker maar ook als mede-eigenaar. Samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. Doe je mee?

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Langenboom

Afstand tot OV 100 meter

Ons team 15 medewerkers

Branche Advies en consultancy

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?