OmslagafbeeldingBakker van de Ven B.V.

Bakker van de Ven B.V.

Venhorst

⊗ Wij zijn niet beschikbaar voor de Meet & Greet op 29 november ⊗ niet te reserveren in Okku ⊕ Je kunt niet boeken voor een bezoek in februari vanuit Talent in beeld, talent in actie .

Dit is Bakker van de Ven B.V.

Met gevoel, liefde en passie! Zo werken wij bij Bakker van de Ven! Wij zijn een ambachtelijke, maar tegelijk ook moderne bakkerij in Venhorst. Naast onze bakkerij hebben wij winkels op verschillende locaties in de regio. (Gemert, Beek en Donk, Boekel, Uden en St. Anthonis) Een team van 30 gepassioneerde medewerkers vindt het elke dag weer een feest om lekkere en mooie producten te maken en om deze aan onze klanten te mogen verkopen.

Wie wordt er nu niet blij van de geur van versgebakken brood en het maken van producten waarvan mensen genieten? Als er op een verjaardag geen taart is, ontbreekt er toch iets! Het bakkersvak biedt zoveel moois!

Toch kleven er flink wat vooroordelen aan het werken in een bakkerij. Natuurlijk is het een feit dat bakkers ’s avonds of s’ nachts beginnen met werken: Een zegen voor mensen die gruwelen van een 9-tot-5 job, nog even los van de toeslag die je ontvangt waneer je ’s nachts werkt. Als bakker -maar ook als winkelmedewerker- sta je de hele dag. Je loopt, sjouwt, bukt en tilt: Veel beter voor je gezondheid dan de hele dag achter een computer! Maar bovenal is het een job waarbij je aan mooie producten werkt en waar je direct het resultaat van jouw werk ziet. We horen het onze medewerkers vaak zeggen: Wat hebben we toch een fantastisch beroep!

Zou jij bij ons willen ontdekken of het werken in een bakkerij iets voor jou is? Of weet je dat al lang en zou je graag bij ons werken? bekijk ons aanbod op deze pagina!

 

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Venhorst

Afstand tot OV 500 meter

Ons team 30 medewerkers

Branche Bakkerij en Detailhandel

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?