OmslagafbeeldingElkerliek

Elkerliek

Helmond

Elkerliek is een ziekenhuis waar je gewoon mens kunt zijn. Of je nu een patiënt, medewerker, bezoeker of stagiair bent. In Elkerliek is een prettige sfeer met aandacht voor persoonlijke benadering. Het Elkerliek heeft opleiden en ontwikkelen hoog in het vaandel staan. We vinden het belangrijk dat studenten zich bij ons kunnen ontwikkelen. De professionals van de toekomst! En wie weet zelfs onze collega’s in de toekomst. Het Elkerliek biedt stages aan studenten van o.a. de opleidingen verpleegkunde, geneeskunde, fysiotherapie, verloskunde maar ook ICT, bedrijfskunde, P&O en communicatie.

Je kunt bij het Elkerliek terecht voor zowel meeloopstages als afstudeeronderzoeken. Om je een idee te geven, dit zijn voorbeelden van onderzoeksvragen: Wat kan een poli doen om hun patiënttevredenheid te verhogen? Wat is beste klinische beddenverdeling per specialisme over het jaar? Hoe kun je verpleegkundige inzet op de klinische afdelingen optimaliseren? In hoeverre passen zelfsturende teams in de zorgsetting die Elkerliek heet? Wanneer is een dagactiviteitenprogramma bij geriatrie succesvol te noemen? Andere afstudeerthema’s zijn uiteraard ook mogelijk!

Heb je interesse om stage bij het Elkerliek te lopen? Stuur dan een e-mail met je motivatie of juist je vragen aan het Stagebureau middels stages@elkerliek.nl.

 

Sfeerafbeelding

Adres Helmond

Afstand tot OV 10 meter

Ons team 2202 medewerkers

Branche Advies en consultancy

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?