OmslagafbeeldingGemeente Gemert-Bakel

Gemeente Gemert-Bakel

Gemert

De gemeente Gemert-Bakel is een dynamische gemeente in het Brabantse land. Het is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is met een oppervlakte van 12.362 hectare de grootste gemeente van de regio Eindhoven. De gemeente bestaat uit de kernen Gemert, Bakel, Elsendorp, Handel, Milheeze, De Mortel en De Rips. Zij heeft ruim 30.000 inwoners. Interessant duh…?

Maar wat we jou graag laten beleven is dat er fantastische mooie, veelzijdige en uitdagende functies zijn binnen een gemeente. Wat dacht je van jongerenwerker in het team sociaal domein. Of personeelsconsulent in het team advies en ondersteuning; vergunningverlener bij het team vergunningen en toezicht. Of wat denk je van projectleider openbare ruimte binnen het team openbaar beheer waarbij je aan het roer staat van een project. Wil je liever iets verkopen? Dit kun je doen bij het team vastgoed waar je bouwkavels verkoopt. Heb je altijd al in gesprek willen gaan met ondernemers? Dan is de functie van accountmanager bedrijven wellicht iets voor jou. Heb je veel interesse voor politiek? Zorg dan dat je met onze wethouder in contact komt, want deze baan is dan wellicht iets voor jou.

Dus: Wil jij in de toekomst werken in een unieke gemeente, vol pioniersgeest, ruimte voor experiment en nog flink in ontwikkeling? Dan zoeken wij jou! Jij kunt bij ons snel een zichtbare rol spelen, bij ons doe jij er toe. Meer weten, Wilmie, Martijn, Corlanda, Suus en al hun collega’s vertellen jou er graag meer over!

 

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Gemert

Afstand tot OV 50 meter

Ons team 180 medewerkers

Branche Zakelijke dienstverlening