OmslagafbeeldingGOO samen voor opvang en onderwijs

GOO samen voor opvang en onderwijs

Gemert

Stichting GOO biedt kinderopvang en basisonderwijs in de gemeenten Boekel, Gemert-Bakel en Laarbeek. We bieden een doorlopende leerlijn voor alle kinderen. Wat dat betekent? Dat alle kinderen van 0 tot 13 jaar bij ons terechtkunnen. In onze 13 kindcentra en 5 opvanglocaties kunnen kinderen geleidelijk wennen aan school, aan de juffen, meesters en pedagogisch medewerkers. Een veilige plek waar het kind kan spelen. Waar kinderen ontdekken wat ze leuk vinden én waar ze goed in zijn. Een plek waar het kind de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Waar de peuter, kleuter of tiener vertrouwde gezichten ziet en waar hij of zij zichzelf kan zijn. Kortom: een plek waar jouw kind zich kan ontwikkelen tot een krachtig individu. Dat is GOO

Ben jij op zoek naar een stageplaats of een baan of zou je eerst eens met ons willen kennismaken met GOO samen voor opvang en onderwijs? Bekijk onze mogelijkheden en bezoek de pagina’s van onze scholen.

Wil je weten waar de locaties van GOO samen voor opvang en onderwijs zich bevinden? Neem dan een kijkje op onderstaande webpagina: (Klik op de naam in de kaart om de website van de locatie te bezoeken.)

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Gemert

Afstand tot OV 100 meter

Ons team 470 medewerkers

Branche Onderwijs en training

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?