OmslagafbeeldingHyTEPS

HyTEPS

Gemert

⊗ Wij zijn niet beschikbaar voor de Meet & Greet op 29 november ⊗ niet te reserveren in Okku ⊕ Je kunt niet boeken voor een bezoek in februari vanuit Talent in beeld, talent in actie.

Werken aan de toekomst bij een jong bedrijf in het hart van de Brainbort-regio, een unieke kans vol mogelijkheden voor elektrotechnici!

De wereld verandert snel. Er vinden continue ontwikkelingen plaats op het gebied van de energietransitie, digitalisering, globalisering en circulaire economie. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Vooral voor technologie is het belangrijk dat je een betrouwbare elektriciteitsvoorziening hebt die niet zomaar problemen veroorzaakt. En bij HyTEPS zorgen we ervoor dat deze ontwikkelingen onze wereld schoner, veiliger en beter worden gemaakt.

Vanuit onze kantoren op de TU/e campus in Eindhoven en in Gemert helpt ons internationale team onze opdrachtgevers hun energie-efficiëntie te verbeteren en hun elektrische energiekwaliteit – Power Quality – te optimaliseren. Het klinkt misschien moeilijk in deze woorden maar we zorgen er eigenlijk voor dat de kwaliteit van elektriciteit wordt geoptimaliseerd en wordt bewaakt.  Dit doen we aan de hand van metingen en data analyses. Zo zorgen we ervoor dat er bij bedrijven zo min mogelijk storingen plaatsvinden of voorkomen we zelfs een bedrijfsbrand.

Lijkt het jou ook leuk om binnen dit vakgebied te werken? We gaan graag met jou het gesprek aan om jou hier van alles over te vertellen!

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Gemert

Afstand tot OV 300 meter

Ons team 22 medewerkers

Branche Energie

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?