OmslagafbeeldingKoen Toonen

Koen Toonen

Eindhoven

Als lifestyle coach richt ik mij op jonge mensen tot 35 jaar met de focus op singles. Voor mannen en vrouwen die een betere balans in het leven wensen en daarom graag aan gedragsverandering willen werken. Dit doe ik vanuit de visie van de ‘positieve gezondheid’. Waarbij gezondheid veel meer is dan een gezond lichaam hebben. Waar een betekenis leven centraal staat. Factoren als het mentaal welbevinden, kwaliteit van leven, mee kunnen doen in de maatschappij, zingeving, dagelijks functioneren en lichaamsfuncties zijn allen van grote invloed op een betekenis leven. 

Door middel van ‘individuele’ coaching bespreek ik met mijn cliënt zijn of haar uitdagingen. Door de juiste vragen te stellen en het voorhouden van de spreekwoordelijke spiegel gaan we samen onderzoeken hoe de balans van mijn cliënt verbeterd kan worden. Als lifestyle coach maak je de cliënt bewust van beperkende gedachten en patronen en ondersteun je met het doorbreken hiervan. Het uiteindelijke doel is dat de cliënt volledig in eigen regie gezonde leefstijlkeuzes leert te maken en daarmee vitaal en gelukkig door het leven kan gaan. 

Lijkt dit beroep jou interessant en wil je er graag meer over weten? Login met jouw Skillpas, zoek op ‘lifestylecoach’ in de vacaturezoeker en boek met jouw sollicitatie een kennismakingsgesprek met Koen Toonen.  

 

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Eindhoven

Afstand tot OV 250 meter

Ons team 1 medewerkers

Branche Onderwijs en training

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?