OmslagafbeeldingMotif Music  Mark Kuypers

Motif Music Mark Kuypers

Gemert

Ik ben Mark Kuypers en filmmuziek boeit me al van kinds af aan. Muziek van Star Wars, West Side Story, E.T. en Back To The Future inspireerde mij om mijn eigen muziek te gaan componeren. En wie houdt er niet van die grote orkesten? ​

Van het opnemen van een compositie met 80 topmuzikanten in een high-end studio gaat mijn hart sneller kloppen. Niets kan op tegen zo’n live optreden! Al kan ik ook prima uit de voeten met een ‘hybride orkest’ waardoor voor een lager budget fantastisch mooie projecten gerealiseerd kunnen worden.

Als muzikant in hart en nieren blijf ik nieuwe dingen ontdekken. Naast dat ik al diverse keren de muzikale leiding heb gevoerd in bekende musicals zoals ‘Bodyguard’ en ‘We Will rock you’, richt ik me nu ook op muziek voor video games en geef ik les en leidt programma’s aan de ‘Film Scoring Academy of Europe’: ’s Werelds beste opleiding wanneer je componist voor filmmuziek wil worden!

Stroomt het muzikale bloed door jouw aderen en droom je in noten in plaats van tekst? Ik geef je als componist  graag een inkijkje in de wereld van de professionele muziek.

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Gemert

Afstand tot OV 450 meter

Ons team 1 medewerkers

Branche Cultuur, sport en recreatie

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?