OmslagafbeeldingNij Geertgen Centrum voor vruchtbaarheid B.V.

Nij Geertgen Centrum voor vruchtbaarheid B.V.

Elsendorp

⊗ Wel beschikbaar voor de Meet & Greet op 29 november ⊗ en te reserveren in Okku ⊕ Je kunt niet boeken voor een bezoek in februari vanuit Talent in beeld, talent in actie .

Als gespecialiseerde kliniek zijn wij er volledig op ingericht om kinderwensen van onze cliënten te vervullen. Dat doen wij in een prettige atmosfeer waarin wij maximaal resultaat nastreven met ervaren en gepassioneerde medewerkers, de modernste laboratoriumtechnieken en oprechte aandacht voor de cliënten. Dat doen wij samen met een team dat veel ervaring heeft in de fertiliteitszorg met een gezamenlijk doel namelijk, het verwezenlijken van  kinderwensen. Mocht dat doel niet bereikt worden dan zal Nij Geertgen ook ondersteunen en begeleiden in een nazorgtraject.

Onze artsen zijn kundig en zeer ervaren in het onderzoeken en behandelen van (langdurige) subfertiliteit. Samen met het volledige team zorgen zij voor de maximale kans op het laten uitkomen van de kinderwens van uw patiënten. Voor de begeleiding van het emotionele (na)traject van patiënten kunnen wij deskundige hulp bieden. Daarin onderscheiden wij ons van de meeste andere behandelcentra en klinieken.

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Elsendorp

Afstand tot OV 200 meter

Ons team 15 medewerkers

Branche Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?