OmslagafbeeldingNTS Botech

NTS Botech

Helmond

NTS Botech is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en met een zeer aansprekende projectenportefeuille. Wij ontwerpen, vervaardigen en assembleren machines, meetinstrumenten en componenten met extreme precisie. Binnen het bedrijf worden samenstellingen uit metaal, graniet, keramiek en kunststoffen met zeer hoge nauwkeurigheden verwerkt. Maar dat is wát we doen en dat kan alleen als we beschikken over de beste medewerkers. En daar investeren we dan ook in!

Bij ons staat samenwerking voorop. We hebben elkaar nodig om steeds beter en beter te worden. We kennen een informele en collegiale ‘ons kent ons’-sfeer. Er is oog en oor voor elk individu. Onze drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we doen. Dat zoeken we uiteraard ook in jou!

Stel: Je hebt jouw Skillpas gemaakt en daarmee jouw talenten, kenmerken en voorkeuren in beeld gebracht en nu komt daaruit dat zo’n functie jou op het lijf geschreven is? Mooi want dat is een fantastisch vak! Maar wij raden jou aan om dat ook in de praktijk te gaan onderzoeken. Begin bijvoorbeeld met een gesprek met Pierre, de leermeester van NTS Botech . Die kan dan zijn ervaringen met jou delen en jou de praktijk laten beleven! Dat helpt jou bij het ontdekken van jouw toekomst! 

We zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in ons team. Door je te koppelen aan één van onze ervaren collega’s leer je ons bedrijf, de werkzaamheden en je collega’s snel kennen.

Bij NTS Botech zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kunt halen!

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Helmond

Afstand tot OV 250 meter

Ons team 70 medewerkers

Branche Bouw, installatie en infrastructuur

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?