OmslagafbeeldingPloegmakers Groep

Ploegmakers Groep

De Rips

Welkom bij De Ploegmakers Groep!

Dé Groen, Grond en Infra partner met kennis van elke bodem. Samen Sterk, Grondig Werk is niet voor niets ons motto.  De Ploegmakers Groep is een in 1934 opgericht familiebedrijf. En ook wij zetten met dezelfde passie het familiebedrijf waarin we zijn opgegroeid voort, samen met al onze medewerkers en onze trouwe klantenkring. Ons doel is het leveren van kwalitatief hoogwaardig diensten en producten in de groen-, grond- en infrasector. 

We hebben binnen de Ploegmakers Groep 3 specialisaties die wij gezamenlijk uitvoeren vanaf onze locatie in De Rips, Agrarische activiteiten, Agro en Groen, Grond en Infra werkzaamheden. Binnen alle afdelingen hebben we vakmensen aan het werk. Omdat wij als groep in staat zijn om gezamenlijk projecten op te pakken kunnen we een breed dienstenpakket aanbieden zonder in te leveren op kwaliteit en kennis.

Spreekt werken in de Agrarische sector jou aan? Kom dan zeker een keer langs om kennis te maken, dan gaan wij samen met jou kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

 

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres De Rips

Afstand tot OV 400 meter

Ons team 51 medewerkers

Branche Agrosector