OmslagafbeeldingQ-fence

Q-fence

Eindhoven

Q-FENCE: jouw partner in tijdelijk hekwerk!
Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en op zoek naar een uitdagende baan of stage in de bouw, infra of evenementensector? Dan is Q-FENCE hét bedrijf voor jou! Wij zijn dé Nederlandse producent van bouwhekken, dranghekken en transportrekken en hebben opdrachten door heel Nederland en Belgie.

Wat maakt ons zo bijzonder? Ten eerste hebben wij een sterke positie in de markt van tijdelijk hekwerk. Dit komt doordat wij een full-service partij zijn met onze eigen productie en een klantgerichte benadering. Wij leveren niet alleen hoogwaardige standaard Q-lijn producten, maar maken ook alles op maat volgens de wensen van onze klanten. En dat altijd op tijd!
Bij Q-FENCE denken we ook mee in ontwikkeling en vergroening van bouwplaatsen. Zo heeft Q-Fence een plantenbak ontwikkeld die aan elk type (gaas) hekwerk gemonteerd kan worden. Alle materialen waar de Nekktar plantenbak uit vervaardigd is zijn 100% recyclebaar en draagt u direct bij aan betere wereld.

Wat ons onderscheidt? Ons team! Q-FENCE is een nieuw, jong en vooral groeiend bedrijf wat altijd opzoek is naar nieuwe mensen die vooral (werk) plezier willen maken!
Bij Q-FENCE krijg jij alle kansen om door te ontwikkelen naar andere functies. Wil jij een volgende stap maken in jouw carrière? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Eindhoven

Afstand tot OV 500 meter

Ons team 11 medewerkers

Branche Bouw, installatie en infrastructuur

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?