OmslagafbeeldingR en R Systems

R en R Systems

Gemert

R&R Systems is een zelfstandige Nederlandse onderneming met een missie, wij willen met onze innovatieve oplossingen de wereld om ons heen gezonder en duurzamer maken. Hier komt veel bij kijken, het geven van advies, begeleiding, ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden. Elke werknemer is uniek, en even belangrijk als de anderen.

R&R Systems is dé specialist voor duurzame energieconcepten op basis van warmte en koude opslag, aardwarmte en zonne-energie. We kijken naar uw huidige energiebehoefte en bekijken de mogelijkheden om energie op te wekken en energie op te slaan. We bedenken concepten voor duurzame energie zowel voor bestaande situaties als voor nieuwbouwprojecten. Door onze jarenlange ervaring weten we wat we van installaties kunnen verwachten en komen we met realistische berekeningen en terugverdientijden. Doordat we alle specialismen zelf in huis hebben kunnen wij projecten turn-key opleveren en heeft u slechts met één partij te maken.

Lijkt het jou iets om je te verdiepen in de energie wereld, en deze nog verder te verbeteren? Boek dan snel jouw kennismaking op het talentcenter, dan ontdekken wij samen welke van de vele mogelijkheden het best bij jou zou passen! 

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Gemert

Afstand tot OV 200 meter

Ons team 15 medewerkers

Branche Bouw, installatie en infrastructuur

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?