OmslagafbeeldingSecuricon

Securicon

Gemert

⊗ Wij zijn niet beschikbaar voor de Meet & Greet op 29 november ⊗ niet te reserveren in Okku ⊕ Je kunt niet boeken voor een bezoek in februari vanuit Talent in beeld, talent in actie .

Securicon is een gerenommeerd bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren, plaatsen, in bedrijf stellen en  onderhouden van inbraakdetectiesystemen, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, camerasystemen en  toegangscontrole. Wij bieden een breed producten- en dienstenpakket voor de meest uiteenlopende toepassingen van  advies tot uitvoering voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij verzorgen de volledige uitvoering van  beveiligingsplannen en de installatie van alle apparatuur tot en met de aansluiting op de alarmcentrale en het onderhoud  aan deze installaties. Dit doen wij voor een diversiteit aan opdrachtgevers door het hele land waarbij het merendeel van  onze opdrachtgevers is gevestigd in het zuiden van het land.

Securicon is een dynamisch, groeiend bedrijf met carrièremogelijkheden. Wij hebben momenteel een enthousiast team van  20 professionals. Wegens het succes van ons bedrijf en de tevredenheid van onze klanten zullen wij het komende jaar gaan uitbreiden. Om dit te bewerkstelligen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wij zoeken mensen met passie voor techniek  en beveiliging die zichzelf graag ontwikkelen binnen onze branche en willen meehelpen met de groei van ons bedrijf.

Ook bieden wij jongeren graag de kans ervaring bij ons op te doen en het vak te leren. Wil je bij ons werken, wil je stage stage lopen of eerst eens kennis maken met ons? bekijk onze vacatures!

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Gemert

Afstand tot OV 550 meter

Ons team 20 medewerkers

Branche Bouw, installatie en infrastructuur