OmslagafbeeldingSmits Gemert BV

Smits Gemert BV

Handel

Smits Kozijnen Gemert is een nationale industriële onderneming welke zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van stalen ramen en deuren, kunststof ramen en deuren en isolatieglas. In Gemert en Handel beschikt Smits Kozijnen over twee locaties waar ruim 80 mensen werken.

Op het gebied van innovaties heeft Smits Kozijnen Gemert veel te bieden. Zo heeft Smits de brandwerende kunststof kozijnen ontwikkeld, worden er realistische oplossingen bedacht om de isolatiewaarde voor zowel de stalen – als kunststof ramen en deuren op zogenaamd ‘PassiefBouw’ niveau te brengen, zo zijn er systeemoplossingen bedacht om aan een inbraak- en zelfs uitbraakwerendheidsklasse 5 (Rc5) te kunnen voldoen en is er op het gebied van isolatieglas veel door Smits ontwikkeld zowel in 2-voudig als 3-voudig isolatieglas.

Dat komt allemaal niet vanzelf. Daarvoor hebben we de beschikking over slimme koppen en handige handjes die door samenwerking tot innovatieve oplossingen komen waarmee Smits Kozijnen Gemert zich blijft ontwikkelen. Wil jij je ook ontwikkelen binnen een innovatieve industriële omgeving waarin we evenveel aandacht hebben voor onze eigen mensen als voor onze klanten? Kom dan met ons kennismaken!

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Handel

Afstand tot OV 100 meter

Ons team 85 medewerkers

Branche Bouw, installatie en infrastructuur

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?