OmslagafbeeldingStichting De Zorgboog

Stichting De Zorgboog

Deurne

De Zorgboog biedt verschillende mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis, zodat oudere inwoners in hun eigen vertrouwde omgeving zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De verzorgenden en verpleegkundigen van de Zorgboog staan voor deze mensen klaar. Jij als werknemer helpt hen bij de dagelijkse verzorging of juist de specialistische zorg. Iedere keer is je dag anders, en dat maakt het werk afwisselend!

Heb je interesse in een zorg gerelateerde vervolgstudie of ken je de zorg juist nog helemaal niet? Maak in beide gevallen kennis met de Zorgboog, we bieden regelmatig maatschappelijke stageplaatsen en kennismakingen aan. Samen met jou gaan we op zoek naar een geschikte stageplek, waar jij onder begeleiding van een medewerker ondersteuning biedt bij verschillende werkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat de dag van een bewoner bijzonder wordt, door een wandeling te maken, koffie of thee te schenken, een spelletje te spelen of een gezellig praatje te maken.

Samen met jou zorgen we ervoor dat je achteraf tevreden en voldaan terugkijkt op je tijd binnen de Zorgboog. En na je kennismaking ben je van harte welkom om vaker langs te komen of aan de slag te gaan! En misschien zien we elkaar dan in de toekomst wel als collega’s!

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Deurne

Afstand tot OV 150 meter

Ons team 2600 medewerkers

Branche Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?