OmslagafbeeldingStichting ORO

Stichting ORO

Gemert

Als je bij ORO stage loopt, kun je elke dag weer het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking. Jij draagt bij aan het geluk van onze cliënten, aan een fijn leven. Elke dag zorg jij weer voor genietmomenten, groot of klein, voor onze cliënten en hun ouders/vertegenwoordigers. Wij verwachten dat onze stagiaires dit met veel enthousiasme en inzet doen. Stagiaires zijn van harte welkom om bij ons praktijkervaring op te doen en worden ook ondersteund door een werkbegeleider. Lijkt het jou leuk om bij ons als verzorger of begeleider stage te lopen? Neem dan contact met de afdeling Beleef het Leren op.

Stage bij OROVoor studenten hebben wij een breed aanbod aan stageplaatsen. Deze stageplaatsen sluiten aan op verschillende opleidingen en opleidingsniveaus. Zowel VMBO-, MBO- , HBO- als WO-studenten zijn van harte welkom om bij ons praktijkervaring op te doen tijdens hun opleiding.We hebben op diverse plaatsen binnen onze organisatie mogelijkheden voor maatschappelijke stages voor VMBO, HAVO en VWO leerlingen van zowel Gemert-Bakel als Laarbeek. Wel geldt bij de meeste locaties dat er met name avonddiensten gewerkt worden en de stage dus in de avonden moet plaatsvinden.

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame plek voor je maatschappelijke stage?Stuur dan een mail naar beleefhetleren@oro.nl of neem telefonisch contact op.

Sfeerafbeelding

Adres Gemert

Afstand tot OV 300 meter

Ons team 1500 medewerkers

Branche Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?