OmslagafbeeldingVan de Graft Accountants en Belastingadviseurs

Van de Graft Accountants en Belastingadviseurs

Beek en Donk

Wat in 1978 begon op een zolderkamer als een administratiekantoor is via een aantal omzwervingen met een beperkt aantal werknemers uitgegroeid tot een full-service accountantskantoor met meer dan 70 professionals met verschillende disciplines. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt onder het motto ’Korte lijnen voor de lange termijn”.

We krijgen een kick van de tomeloze energie van MKB-ondernemers. Om die reden zijn we gespecialiseerd in het helpen van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. We houden van verbinden. Van kennis overdragen en ervaringen delen. Een boeiend netwerk creëert nieuwe kansen. Ook voor onze klanten. We werken voor diverse disciplines samen met deskundige partners. Daarmee brengen we je graag in contact.

Soms dragen we blauwe pakken en soms hippe sneakers. Dat laten we afhangen van onze mood, maar vooral van onze gesprekspartner van die dag. Aanpassingsvermogen is onze kracht.
We zijn aardige snoepkonten. Zo is er naast onze dagelijkse portie fruit een vaste dag in de maand voor worstenbroodjes én een voor taart. En die delen we graag met onze klanten. De deur staat wagenwijd voor je open. Kom je eens kennismaken met ons?

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Beek en Donk

Afstand tot OV 300 meter

Ons team 70 medewerkers

Branche Financiële dienstverlening

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?