OmslagafbeeldingVan Kessel

Van Kessel

Milheeze

Vanaf de oprichting is van Kessel Olie van een éénpersoons lampolie en kolenhandel uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de oliemarkt in Zuid- en West-Nederland met inmiddels zo’n 100 medewerkers, 40 tankstations en een wagenpark van 26 tankwagens. Hiermee worden vanuit het hoofdkantoor in Milheeze  brandstoffen, smeermiddelen en vetten geleverd aan zakelijke relaties in landbouw & loonwerk, landbouwmechanisatie, transport, grondverzet, industrie, garagebedrijven en tankstations.

Maar van Kessel Olie is veel meer! Het heeft een torenhoge ambitie in het verduurzamen van transport. Onder de merknaam Greenpoint timmert de Van Kessel groep hard aan de weg met initiatieven voor duurzame brandstoffen en energie. Zo opende men de afgelopen jaren al 14 Greenpoint multi-energy tankstations met duurzame brandstoffen, werden elektrische laadpalen bij bedrijven en op tankstations geplaatst en werd in Nieuwegein het eerste waterstof tankstation in gebruik genomen.

Zo innovatief als van Kessel Olie is kan natuurlijk alleen als het beschikt over medewerkers die het bedrijf in staat stellen deze ambities waar te maken. Kom jij ontdekken wat dit voor kansen voor jou biedt?

 

Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding
Sfeerafbeelding

Adres Milheeze

Afstand tot OV 150 meter

Ons team 100 medewerkers

Branche Energie

Vacatures en projecten bij dit bedrijf

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?